Gå ner 6-12 kg på
bara 21 dagar

Vi är experter på viktnedgång med över 20 års erfarenhet. Med våra produkter går du snabbt och säkert ned i vikt.

Mindre kalorier in…

 För att gå ner i vikt behöver du göra av med fler kalorier än vad du får i dig. Det är en enkel logik, men det kan samtidigt vara lättare sagt än gjort. Många dieter kräver att du har stor kunskap i vad, och hur mycket, du kan äta av olika livsmedel – och fallgroparna är många.

Men med våra produkter blir det enkelt – följ rekommendationerna och vi kan garantera att du går ner i vikt.  Våra produkter har ett mycket lågt kaloriinnehåll, men är samtidigt fullpackade med alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen behöver. De tillverkas här i Sverige, finns i många olika smaker och smakar dessutom riktigt gott.

Testa några av våra färdiga paket

Allt du behöver för en bra start!

Det handlar inte om vikten du förlorar, utan om livet du vinner.

En aktiv livsstil

Att gå ner i vikt handlar om mer än bara vad du äter. Om du även kan öka din dagliga fysiska aktivitet, kommer få ännu bättre resultat. Då ökar din förbränning och du börjar göra av med fler kalorier. Det behöver inte vara svårare än att du tar en rask prommenad varje dag. 

En timmes promenad i lugn takt förbränner ca 270 kalorier. Öka på tempot och du kommer upp i ca 330 kalorier. Vid promenad i raskt tempo bränner du ca 420 kalorier per timme.

Nyckeln till framgång är att få in din fysiska aktivitet regelbundet. Att vi rekommenderar promenader är för att det är gratis och lättillgängligt för de allra flesta. Morgonpromenader är extra effektiva då kroppen tenderar att bränna av kroppens reserver istället för mat som du precis har ätit. 

Vill du veta mer? Läs gärna vidare om vår metod och rekommendationer. Klicka på “Läs mer” nedan.

Xtrabutiken.se är en
del av KlubbSverige AB
Org nr: 556746-7211