Gå ner i vikt och kom i form i höst

Säkra din plats till vårt populära koncept WeightTrainer redan nu så hjälper vi dig att komma i riktigt bra form under hösten.

 

Vi hjälper tusentals kunder varje år

Det här är inte ett viktprogram som alla andra. WeightTrainer fungerar! Vi har hjälpt tusentals personer att gå ned i vikt och nå sina mål.

WeightTrainer är ett unikt viktprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Ta steget redan idag och anmäl ditt intresse. Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få otroliga resultat!

Därför ska du testa WeightTrainer:

Tusentals nöjda kunder

Framtaget av experter

Långsiktigt resultat – behåll din målvikt

Följ programmet och du får garanterat resultat

“Jag ville få tillbaka livet. Det var väldigt enkelt på grund av den stöttningen man fick. Jag fick precis det jag ville. Jag gick ner i vikt, mådde mycket bättre och blev mycket gladare. Jag har nu även verktygen som behövs för att behålla min vikt. Jag skulle rekommendera alla som vill gå ner i vikt att hoppa på Weight Trainer. Du kommer aldrig att ångra dig!”

MARIE

“Jag vägde alldeles för mycket. På den nivån att det nästan var skadligt. Med Weight Trainer gick jag ner 20 kg och lärde mig att behålla min målvikt och hitta en sund balans i både träning och kost. Jag har idag mycket mer energi och glädje i livet och jag rekommenderar alla som vill göra en livsstilsförändring att köra Weight Trainer.”

UFFE

Ta första steget!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

 Besök oss på:
Farstaplan 2,
123 47 Farsta