Vill du också göra en förändring?

WeightTrainer

I höst startar vi en ny grupp av vårt populära viktminsknings-koncept WeightTrainer. Detta beprövade koncept hjälper tusentals personer att gå ner i vikt varje år. Säkra din plats till höststarten redan nu!

WeightTrainer fungerar!
Men lita inte bara på oss, lyssna även på tidigare kunder.

WeightTrainer är ett effektivt, enkelt och säkert sätt att gå ner i vikt. Det är ingen bantningskur, det är ett livsstilsprogram som tar ett helhetsgrepp på både träning, kost, mental träning och levnadsvanor.

Varje år går tusentals personer genom programmet och upplever en fantastisk förändring i både kropp och tanke.

Hos oss kan du få hjälp att nå dina mål

Vi är stolta att kunna erbjuda WeightTrainer här hos oss. WeightTrainer har utvecklats av experter under mer än 15 år och finns på 100-tals andra träningsanläggningar runt om i Sverige.

Under programmet följer en av våra specialutbildade coacher dig. Coachens viktigaste uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

Därför ska du testa WeightTrainer på Hälsokällan:

Resultat på bara 90 dagar

24 träningstillfällen med PT

Coaching under 90 dagar

Individuellt anpassad kostplan

Anmäl ditt intresse redan idag

Intresserad? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.