Gå ner i vikt och kom i ditt livs form

WeightTrainer

Vår pilotgrupp blev snabbt fullbokad, och då vi märkt en hög efterfrågan så har vi valt att starta en ny grupp av vårt populära viktminsknings-koncept WeightTrainer, redan nu i sommar. Vi släpper även platserna inför höststarten nu. När vill du komma i form?

WeightTrainer fungerar!
Men lita inte bara på oss, lyssna även på tidigare kunder.

WeightTrainer är ett effektivt, enkelt och säkert sätt att gå ner i vikt. Det är ingen bantningskur, det är ett livsstilsprogram som tar ett helhetsgrepp på både träning, kost, mental träning och levnadsvanor.

Varje år går tusentals personer genom programmet och upplever en fantastisk förändring i både kropp och tanke.

Hos oss kan du få hjälp att nå dina mål

Vi är stolta att kunna erbjuda WeightTrainer här hos oss. WeightTrainer har utvecklats av experter under mer än 15 år och finns på 100-tals andra träningsanläggningar runt om i Sverige.

Under programmet följer en av våra specialutbildade coacher dig. Coachens viktigaste uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

Därför ska du ansöka till WeightTrainer:

Välj om du vill gå ner i vikt i sommar eller under hösten

Regelbunden träning med PT i grupp

Regelbunden coaching under hela perioden

En beprövad kostplan som garanterar resultat

Begränsat antal platser

Anmäl ditt intresse redan idag

Intresserad? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Besök oss på:
Storgatan 22
171 63 Solna