Vill du också göra en förändring?

WeightTrainer

I höst startar vi en ny grupp av vårt populära viktminsknings-koncept WeightTrainer. Detta beprövade koncept hjälper tusentals personer att gå ner i vikt varje år. Säkra din plats till höststarten redan nu!

WeightTrainer fungerar!
Men lita inte bara på oss, lyssna även på tidigare kunder.

“Jag har varit tjock så länge jag kan minnas. Det har inte varit ett problem för mig då jag tränat ganska mycket och varit frisk, ända tills Padeln kom in i mitt liv…

Under en padel-turnering sommaren 2022 gick meniskerna i knäna sönder. Det resulterade i att jag slutade träna, blev lat och orörlig pga smärta, blev ännu tjockare, tappade livsgnistan och fick högt blodtryck.

I januari 2024 var mina knäna opererade och jag hade kommit till vägs ände.

För att överleva och få mitt liv tillbaka måste jag göra något NU, men vad?? Det var då jag fick upp annonsen på FB för WeightTrainer. Jag anmälde mig och det har jag inte ångrat en sekund!

Att få träna med en PT tillsammans med min grupp där jag vet att alla kämpar mot samma mål ger en trygghet. Det i kombination med kosten och coachträffarna har gett mig mitt liv tillbaka. Jag är mycket piggare, gladare, har mer energi än på flera år och mitt blodtryck har sjunkit. I skrivande stund har jag efter 10 veckor tappat 19 kg. Jag äter, njuter, tränar och har så kul på vägen!

Jag är långt ifrån klar med min viktminskning, men WeightTrainer har gett de verktyg jag behöver för att klara resten av resan på egen hand och kanske, våga ta fram padelracket igen!”

– Linda

Hos oss kan du få hjälp att nå dina mål

Vi är stolta att kunna erbjuda WeightTrainer här hos oss. WeightTrainer har utvecklats av experter under mer än 15 år och finns på 100-tals andra träningsanläggningar runt om i Sverige.

Under programmet följer en av våra specialutbildade coacher dig. Coachens viktigaste uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

Därför ska du testa WeightTrainer på CrossFit Mjölby:

Resultat på bara 90 dagar

24 träningstillfällen med PT

Coaching under 90 dagar

Individuellt anpassad kostplan

Anmäl ditt intresse redan idag

Intresserad? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Eller besök oss:
Skänningevägen 12,
595 43 Mjölby