Vill du också göra en förändring?

WEIGHT TRAINER

Nu startar vi en ny grupp av vårt succé-koncept Weight Trainer på CrossFit Mjölby nära dig! Detta beprövade viktminskningsprogram hjälper tusentals människor varje år att nå sina mål.

WeightTrainer fungerar!
Men lita inte bara på oss, läs även vad våra deltagare tycker.

WeightTrainer är ett effektivt, enkelt och säkert sätt att gå ner i vikt. Det är ingen bantningskur, det är ett livsstilsprogram som tar ett helhetsgrepp på både träning, kost, mental träning och levnadsvanor.

Varje år går tusentals personer genom programmet och upplever en fantastisk förändring i både kropp och tanke.

Jag sökte till WeightTrainer för jag var i en period i mitt liv där jag var trött, absolut ingen motivation till träning, min kropp gjorde ont, och jag ville gå ner i vikt inför min 50 årsdag som närmade sig med stormsteg.

Jag ville inte vara en “fluffig” 50 åring. Jag är en person som måste få resultat snabbt en annars tröttnar jag och Tack vare weight trainer så fick jag det.

De första 4 dagarna tappade jag 4 kg och nu när vi gjort hälften har jag tappat 10 kg och 10 cm i midjan.

Den här resan har varit lärorik, nyttig men fullständigt nödvändig. Jag mår super och jag tycker det är kul att träna igen, mina knän gör inte ont och jag kommer INTE vara en fluffig 50 åring när det är dags.
Linda Karlsson

Jag har gått en längre tidig och tänkt komma igång med träning av nåt slag. Anledningen är enkel. Man mår bättre, orkar mer och sist men inte minst vill jag komma i kläder som hängt i garderoben utan att användas.

Såg annonsen på Facebook och jag visade mitt intresse och tog en plats. Jag ångrar inte en sekund. Mitt mål jag satte upp var att gå ner 10 kg.

Efter 3 av 12 veckor, hade jag tappat 7 kg. Träningen är kul och varierande och coacherna är grymma och suveräna som peppar och pushar.

Som sagt så ångrar jag inte en sekund att jag hoppade på gruppen. Så, tveka inte, anmäl er. Ni kommer inte ångra er.

Uffe Jonsson

Jag sökte till WT då jag kände att jag behövde en kickstart och ta tag i mitt mående efter min graviditet. Jag var stressad och nästan utbränd under en period. Innan graviditeten tränade jag mycket och kände mig stark.

När barnen kom blev kroppen sämre och jag kände mig svag och hade ont överallt. Jag ville komma tillbaka till träningen under kontrollerade former eftersom jag genomgått akutsnitt. Barnen var nio månader när jag hoppade på programmet.

Mitt mål med WeightTrainer var att gå ner i vikt kontrollerat, bli stark i kropp och själ igen och få bukt med smärtande leder och muskler.
Snart halvägs in i programmet har jag gått ner 7 kg och hela 13 cm i midjan. Det härligaste är hur lätt jag känner mig inombords. Jag känner mig pigg och frisk. Smärtan i kroppen är som bortblåst.
Sara Tjällden

Hos oss kan du få hjälp att nå dina mål

Vi är stolta att kunna erbjuda WeightTrainer här hos oss. WeightTrainer har utvecklats av experter under mer än 15 år och finns på 100-tals andra träningsanläggningar runt om i Sverige.

Under programmet följer en av våra specialutbildade coacher dig. Coachens viktigaste uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

Därför ska du testa WeightTrainer på CrossFit Mjölby:

Resultat på bara 90 dagar

24 träningstillfällen med PT

Coaching under 90 dagar

Individuellt anpassad kostplan

Anmäl ditt intresse redan idag

Intresserad? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Vi finns på adressen:
Skänningevägen 12,
595 43 Mjölby